English   |     |     |   چهارشنبه 4 بهمن 1396

تاريخ و زمان انتشار :        21 آذر 1396 ساعت 14:16 تعداد بازديد کنندگان:           100
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

به مناسبت هفته  پژوهش در مراسمی با عنوان « پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری زیربنای تولید و اشتغال » از پژوهشگران برتر واحد خرم آباد تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار آنا ، در این مراسم دکتر سیامک  بهاروند سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و رئیس واحد
خرم آباد با تبریک هفته پژوهش گفت: آنچه در امر پژوهش مغفول مانده است بحث کاربردی بودن پژوهش ها است .

دکتر بهاروند ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان و دانشگاهیان فرمودند  پژوهش ها نباید بر اساس تئوری صرف باشد بلکه بایستی بر اساس علوم کاربردی بوده و گره های از مشکلات صنعت و جامعه را حل کرده و به تولید و صنعت واشتغال  کمک کند که این امر تنها با تلاش بیشتر اساتید و دانشجویان امکان پذیر است

بهاروند با اشاره به اینکه همگی باید در جهت توسعه و پیشرفت پژوهش گام برداریم و در مسیر توسعه حرک کنیم گفت: توسعه مراکز رشد و توسعه مجلات علمی و پژوهشی  از جمله قدم هایی است که در این مسیر می توانیم برداریم.

حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز در این مراسم با تبریک هفته پژوهش گفت: به همان اندازه که در آیات و روایات بر  کسب علم و دانش  تاکید شده به مسئله پژوهش نیز تاکید شده است.

وی افزود در امر پژوهش باید به دو نکته اساسی توجه ویژه داشت نخست اینکه کار برای رضای خدا باشد و دوم اینکه پژوهش در جهت ارتقاء دانش و کمک به صعود جامعه بشری باشدو مشکلی را از جامعه حل کند.

قدرتی بحث ارجاع درست داده ها و امانت داری در نقل قول از دیگران را نیز یکی دیگر از مواردی برشمرد که در پژوهش ها باید در نظر گرفته شود.

حجت الاسلام قدرتی با اشاره به جایگاه علمی کشورمان در دنیا گفت:  دانشگاه آزاد اسلامی سهم عمده ای در کسب این جایگاه برای کشورمان دارد ضمن اینکه با حضور دکتر ولایتی در دانشگاه و تاکید ویژه ایشان بر مسئله پژوهش  و امتیازات ویژه ای که برای پژوهشگران در نظر گرفته شده قطعا" آینده بهتری  نیز در زمینه انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی متصور هستیم.

در بخش دیگری از این مراسم دکتر زهره دریکوند عضو هیأت علمی واحد خرم آباد و یکی از پژوهشگران برتر این واحد درباره مشکلات پژوهشگران صحبت کردو گفت: همواره یکی از دغدغه های آدمی کشف اسرار و رموز کشف نشده و کمک به افزایش کیفیت زندگی انسان ها بوده است .

وی یکی از فاکتورهای پیشرفت در جامعه را توجه به پژوهشگران دانست و گفت: بدون پژوهش های دانش محور نمی توان کشور  پیشرفته ای داشت وی اظهار امیدواری کرد که روزی برسد که صنعت برای حل مشکلاتش به دانشگاه مراجعه کند نه دانشگاه به سراغ صنعت برود.

دکتر رضا دریکوند معاون پژوهش و فناوری واحد خرم آباد نیز در این مراسم گزارشی از چگونگی انتخاب پژوهشگران برتر ارائه داد.

در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر و نیز دست اندرکاران برگزاری اولین رویداد کارآفرینی استارتاپی ایدوکا با محوریت گردشگری و کشاورزی که به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شده بود با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید